Inschrijven

WIL JE LES BIJ ONS VOLGEN?

Inschrijven bij Pitboel Art School doe je door de link te volgen onder aan deze pagina. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, een keuze hebt gemaakt voor welke lesklas dat je je wilt inschrijven en op versturen hebt gedrukt, ben je ingeschreven bij Pitboel Art School. Zodra jouw inschrijving bij ons is binnengekomen, ontvang je een bevestiging en later een uitnodiging voor de eerste les.

WIL JE AUDITIE DOEN VOOR DE PRODUCTIEKLASSEN?

Lees dan eerst alle informatie door op de auditiepagina. Daarna kun je onder aan deze pagina de link auditieformulier te volgen, alle gegevens invullen en opsturen. Zodra we jouw formulier ontvangen hebben, ontvang je meer info over de auditiedag. Let op: schrijf je op tijd in i.v.m. voorbereiding voor auditie. Auditiedag toneel: 05-09-21. Auditiedag musical: 12-09-21.

START LESSEN

Alle lessen starten in week 39 (vanaf di. 28-09-21).

Instroommogelijkheden? Inschrijven bij Pitboel Art School
Lukt het je niet om in september 2021 te starten in een van onze klassen en wil je toch nog graag les volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BETALING

o Leerlingen die aan 2 klassen deelnemen, ontvangen €25,- korting op het lesgeld van de tweede klas;
o  Bij inschrijven voor het 2e semester is betaling alleen in een termijn mogelijk.
o Bij betaling in termijnen wordt er €7,50 administratiekosten in rekening gebracht;
o Aan leerlingen vanaf 21 jaar wordt 21% BTW doorberekend;
o Betaling kan alleen middels incasso (machtiging);
o Tijdens de presentatieweken is de entree €6,- en de eindvoorstellingen van de productieklassen kosten €8,50 per voorstelling.
o Lesgelden worden op de volgende momenten geïncasseerd: Bij 1 termijn 8 oktober 2021. Bij 2 termijnen: 1e incasso 8 oktober 2021, 2e incasso 10 januari 2022. Bij 3 termijnen: 1e incasso 8 oktober 2021, 2e incasso 10 januari 2022 en 3e incasso 10 maart 2022.
o Prijs bij musicallesklassen is duurder i.v.m. extra zang- danslessen.

Stichting leergeld Westelijke Mijnstreek
Benader stichting leergeld Westelijke Mijnstreek voor een eventuele tegemoetkoming in de cursuskosten, via: www.leergeld.nl.
Stichting Leergeld richt zich op ouders van schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar:

    • met een laag inkomen;
    • woonachtig in de Westelijke Mijnstreek;
    • die hun kosten niet of slechts gedeeltelijk door de overheid vergoed krijgen.

Volwassenenfonds
Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur (VF) vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Helaas is deelnemen voor mensen met weinig inkomen niet vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en kan dit niet betalen.

Is er geen geld voor sport of een culturele hobby? Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en/of materialen voor jouw activiteit. ga voor meer info naar www.volwassenenfonds.nl bekijk ook even de flyer.

Toneelles of musicalles volg je natuurlijk bij Pitboel Art School!

Ons lesrooster zien? volg deze link. Inschrijven bij Pitboel Art School
Pitboel Art School is gevestigd in Pitboel Theater.