Audities

AUDITIE DOEN VOOR EEN TONEEL OF MUSICAL PRODUCTIE

Bij Pitboel Art School kun je auditie doen om mee te mogen spelen in een van de twee toneel producties of je doet auditie om mee te mogen spelen in een van de twee musical producties. Wel is het noodzakelijk dat je al over enige ervaring beschikt. Tevens verwachten we een juiste werkhouding van je.

PRODUCTIEKLAS TONEEL

PRODUCTIEKLAS MUSICAL

HOE NU VERDER?
  • Vul het auditie formulier in ( zie de button onder aan deze pagina en verstuur het.
  • Na versturen ontvang je een ontvangstbevestiging. Daarna word je aanmelding en motivatie beoordeeld.
  • Vlak voor de auditiedag ontvang je een uitnodiging met daarin datum, tijdstip, het programma en hoe je je dient voor te bereiden.
  • De auditiedag vindt plaats op: voor toneel op 01 september 2024 en voor musical op 28 augustus 2024. Beide auditie dagen duren de hele dag. Bij binnenkomst meld je je bij de inschrijfbalie en ontvang je een sticker met een auditienummer die je zichtbaar draagt. Tevens hoor je in welke groep je bent ingedeeld. Daarna volg je verschillende verplichte workshops en laat je je voorbereide stuk zien. Tijdens de auditiedag zijn er juryleden aanwezig die je prestaties beoordelen.
  • Zorg zelf voor eten en trek gemakkelijke kleding aan!
  • Na de auditiedag wordt er door juryleden en regisseurs besloten of, en in in welke groep je wordt geplaatst. Je wordt per mail geïnformeerd. Indien je bent geselecteerd, ontvang je meer info over de productielessen.
  • Indien je wordt afgewezen, krijg je van ons een advies en kun je wellicht instromen in één van de toneellesklassen of musicallesklassen van onze school.
pitboel art school foto 4558
pitboel art school foto 4280
pitboel art school foto 4266
pitboel art school foto 3929